Pamela Anderson este de nerecunoscut la Best Awards Gala!

Pamela Anderson @"The Best Awards" Gala At The Hotel Four Seasons George V In Paris
Spread the love

Cu totii ne-o aducem aminte din Baywatch pe voluptoasa Pamela Anderson. Cunoscuta pentru pieptul generos, parul de un blond platinat, tatuajul cu sarma ghimpata de pe antebrat, pana acum Pammy a frapat mereu prin aparitiile ei incendiare.

Pamela Anderson

In schimb, la aproape 50 de ani, starul a optat pentru transformare si marturiseste ca lookul pe care il avea inainte nu mai este stilul ei. Pamela si-a schimbat culoarea parului, din blondul platinat intr-un blond natural si a inlaturat tatuajul. De asemenea, de mult timp nu mai foloseste botox, mentionand acum cativa ani ca nu este pentru ea.

La “The Best Awards” Gala Editia 40, care a avut loc in ianuarie 2017 la Paris, la The Hotel Four Seasons George V, Pamela Anderson a ales un machiaj minimalist, insotit de un ten stralucitor si un ruj de buze nude. Pammy a renuntat la creionul negru khol din jurul ochilor, semnatura ei de pana acum. Si trebuie sa recunosc ca prin acest look este de nerecunoscut!

Pamela Anderson @ Best Awards Gala 2017

Aceasta schimbare nu s-a petrecut peste noapte. De cel putin doi ani, Pamela cocheteaza cu un machiaj mai cuminte, mai natural, care sa ii puna in valoare tenul si sa ii ofere un aspect tineresc. In plus, Pammy recunoaste totusi ca din cand in cand este bine sa mai ajuti si natura (si aici este alegerea fiecaruia).

Pamela Anderson la premiera filmului The Gunman 12 martie 2015, Regal Cinemas, Los Angeles, California.

Pamela Anderson @ The Gunman film premiere
Pamela Anderson @ The Gunman film premiere

Pamela Anderson in iunie 2015. Atitudinea tinereasca si pozitiva ii o intinereste. 

Pamela Anderson Positive Attitude
Pamela Anderson Positive Attitude

Pamela Anderson la premiera filmului “UNITY” din 24 iunie 2015, DGA Theater, Los Angeles, California.

Pamela Anderson UNITY film premiere
Pamela Anderson UNITY film premiere

Este frapant sa o vedem pe Pammy la evenimentul de la Paris care a avut loc in iarna si sa nu recunoastem starul din Baywatch. Este o aparitie incantatoare. Astfel, se dovedeste inca o data ca machiajul si coafura ne pot schimba foarte mult aspectul.

Isi va pastra Pamela Anderson acest stil cuminte dar elegant si clasic? Sper sa o vedem mai des aratand asa.

 


Spread the love

Leave a Reply